Monday, February 23, 2009

Sammentreff


Jeg vil fortelle om et pussig sammentreff som skjedde i helga. Blant mine loppemarkedfunn (i forrige innlegg), var det to nydelige kopper, men desverre bare ett tefat. Regna med at det andre fatet var knust, og at de derfor var gitt til loppemarkedet. Syns koppene var så søte, så de fikk bli med heim, til tross for det manglende tefatet. Da jeg kom heim med mine funn, kom søstra mi innom for å se hva jeg hadde kjøpt. Da hun fikk se koppene, sa hun at hun hadde et sånt tefat som hun hadde kjøpt en gang i tiden på et loppis. Dette har hun brukt som fat til kubbelys. Heldige meg har fått tefatet - og jeg må si det var et helt utrolig sammentreff!

6 comments:

Anonymous said...

Så flaks at det var din søster som hadde maken fat.Kan tenke meg at du ble glad for å få det komplett.Ønsker deg en flott mandag og ny uke.

chatrine said...

Så gøy da! Tenk for et sammentreff!:)
Koselig både kopper og mugge!

Ikke greit med syke barn, håper de er friske nå da. Hos meg har vi holdt oss frisk i det siste (bank i bordet)
Nå skal det jo bli så dårlig vær denne uka, så vi får holde oss inne å fyre i peisen;)
Tøff snømann forresten! Ble det noen premie, eller?

ha en superfin kveld!
Klem fra Chatrine:)

Malys krok said...

Ja jeg har også, som Chatrine her overfor, tenkt på den snømannen og om du fikk premie?
Må si du har funnet mye fint på loppemarked! Den tekanna falt jeg for, men osgå koppene. Og så heldig sammentreff da, at din søster hadde det tefatet. Da har dere lik smak også. Du fikk mye for 50 kr. Artig med den plansjen, stilig.
Tusen takk for hilsen. I går badet vi Emma og nå skal jeg snart klippe. Har vært en tur i byen i formiddag. Ha det godt. Hilsen Margit.

chatrine said...

Heihei!
Det smånipset, pynteknappene har jeg kjøpt på Småvaren, i Storgata. Garn kjøper jeg båder "her å der" Småvaren, heklekroken, husfloden osv, der hvor de har garn;) hehe Ellers syns jeg faktisk de har det aller beste utvalget av småtterier i den sy/garn butikken på Storsteiness (pleier å være innom der når jeg besøker min mamma). Bånd og blonder er veldig billig og greit å bestille fra Stoff&Stil.
Go tur til byen!
Du må bare stikke innom meg om du skulle være i nærheten av salongen, på Strandskillet3.

Ha en fin dag!
Klem fra Chatrine:)

medina said...

Ja, det var et artig sammentreff! Hun skulle ikke slumpe til å ha et tefat til mitt frokostservice som jeg har vært uheldig å knuse??? ;)

sologbolig said...

Den hadde du flaks med. fine kopper var det også. Ha ei fortsatt fin uke.