Saturday, February 7, 2009

Helg

I dag har vi vært parkeringsvakter i kommunens alpinanlegg. Foreldre og elever samler inn penger til 10.klassens skoletur til Polen, og som vakter kan vi tjene noen kroner til turen. Temperaturen lå på -17,5 gr., så det var en kald fornøyelse!
Morsdagsbukett fra mann og barn.

På 80-tallet var det moderne med hekla kraver. Da moten var over, syntes jeg det var for galt å ikke bruke den til noe, så da fant jeg på å gjenbruke den som duk. Tok bort snora, og klippa til en runding i bomullsstoff i passe størrelse til åpningen i heklekraven. Og så festa jeg den med siksaksøm. Vips, så hadde jeg en liten brikke!

Har fulgt med i rose-debatten på NIB, og i den anledning viser jeg ett av mine 4 nye krus fra Europris, til kr 19,90 pr. stk. Fatet under (fra Porsgrunn porselen) er et loppisfunn. Har fire av disse.


MIN GLASSAMLING
I settekassene på veggen har jeg hatt en lengre periode med røde glass. Nå var det på tide med litt forandring, og da ble det den blå glasspynten som fikk komme fram. Blant mine farga glassting, er det noe fra loppis, noen gaver og litt har jeg kjøpt selv.
Nå er jeg ferdig med vimplene til guttene sine rom. Det skal bli en del av bursdagsgavene når de blir 4 år om få dager.

Tilslutt vil jeg ønske dere alle en fortreffelig morsdag i morgen - kos dere, og la dere gjerne oppvarte!

7 comments:

Hulda said...

Hei! Var nettopp innom mammas blogg, Malys krok, så at du hadde skrevet at du har fulgt bloggen min fra jeg starta å blogge. Koselig, men tror ikke jeg har sett at du har lagt igjen kommentar. Har ikke sett bloggen din før nå..

Så søte kopper og asjetter du viser. OG for en flott snømann!

Anonymous said...

GU den nydelige Tulipanbuketten du fikk!Den var gitt av godt hjerte ser man tydelig.Å så lurt med den hekla kragen som ble til duk.Ble jo å komme til nytte igjen.Husker disse kragene ja,men laget aldri noen slike.
Så masse flott du har i hyllene,og de vimplene var kjempefine.Du e flink!
GOD MORSDAG I MORGEN!

Cilla said...

God morsdag:)
Klem

HeiGrim-Frupigalopp said...

Så fint du har laga det heime....koselig med litt fornying! Var i fjellet både lørdag og søndag på ski i MASSE klær.....kosa meg ja! Ha ei trivelig uke der du er!

Annicen said...

Heisann! Og tillykke med morsdagen:D
Koselig at du stakk innom meg i nybloggen min da:) Satser på at jeg blir en reser til å blogge der inne. Hehe.
Gikk løs med spray på en lampefot, og den burde jeg nok ha grunnet først. Skulle bli heldekkende knallgul, men det vises gjennom at den har vært svart. Så spørs om ikke jeg må pusse litt på den, og kanskje grunne ja. Men om det finnes på spray aner jeg ikke. Hadde vært ideelt da. Masse tid spart;)

Ha en fortsatt fin morsdag da:D

Klem Annicen

Malys krok said...

Hei! Så smart måte å bruke den heklete kraven på.Det ble jo en fin brikke. Fint med de glasstingene i kassene og. Ha det godt. Hilsen Margit.

Lemi said...

hehe.. kanskje d va der mamma fant d? ;)
glede meg og t loppissesongen, d ska bli digg..
da blir d meg du ska sloss me i stoffhaugan, førr d e der æ går/spring først... samt barneklær og til sist møbler og stasj..

pizzaen smakte godt den, no e æ mett ja..
ha en fin kveld videre!