Saturday, February 21, 2009

Helgens loppefangst

Med huset fullt av syke barnebarn, ble det ikke noe av helgas Tromsøtur. I stedet tok vi oss en liten tur på loppis mens bestefar passet de syke. Her er dagens fangst. Alt dette fikk jeg for 50 kr.


Er mest fornøyd med den lyseblå kanna med lokk fra Figgjo. Jeg formelig løp gjennom lokalet, da jeg oppdaga den på lang avstand. Den er velbrukt og krakelert inni, men det gjør ingenting, den blir nok bare brukt til pynt. Syns fargen er så fin. Fra før har jeg en liten kopp i samme farge, den fant jeg på bruktbutikken.

Denne plansjen fra 70-tallet blir fin på hytta ved sjøen. Tror det er en gammel skoleplansje.Det er ikke greit å være syk, og ikke få gå ut og lage snømann sammen med de andre. I stedet ble det orkesterplass ved vinduet.


I dag er det plussgrader og fine forhold for å lage snømann. Her er naboen i full sving, med god hjelp fra lille M, som er så heldig at han er blitt frisk og kan være ute og kose seg.

Ha ei fortsatt fin helg!

3 comments:

Lemi said...

fint d der kongetinn-bestikket... mamma dem har heile settet.. arv etter mormor.. d meste e av d orginale, som består av litt for mye tinn, d gjør at flere deler knekker om man feks prøver å trakke en potet ;) litt førr mykt...
hehe...

Lemi said...

hehe ja d e sånn d bruke være, man må rett og slett være uhøflig om man ska ha no sjans... ;)

Anonymous said...

He he,ser du springer gjennom lokalet.Som Mr.Bean på handelstur.
Du fikk jo mye til bare 50 kr!
Stakkars jenta som ikke fikk være ute å leke med de andre.Håper at ho snart blir frisk igjen.
God søndag!