Friday, February 20, 2009

Helg igjen

Tenk så er det helg igjen, tida bare flyr avsted. Har planlagt Tromsøtur denne helga sammen med eldstedatter`n. Men siden barnebarna er litt småsyk, så henger byturen vår i en tynn tråd.
Morgendagen får vise om det blir noe av turen. Ellers så er det loppemarked i nabobygda, så det kan jo hende at det bare blir en tur dit.

Kjøpte meg tulipaner på Rema 1000, kosta bare 38 kr, så jeg måtte ha meg to buketter som jeg fordelte på to vaser. Koselig med blomster til helga.

Fra søndagens skitur, nydelig vær og føre.Her er et glimt fra 4-årsbursdagen på onsdag. Både jubilantene og gjestene hadde kledt seg ut. Stor stemning i heimen, til tross for sykt bursdagsbarn.

Tilslutt vil jeg ønske dere alle ei trivelig helg!

3 comments:

Wenche`s Sysler said...

Nydelige Tulipaner.Jeg er lite flink med de.Har lært at det skal være bare bittelitt vann i vasen,sånn at det akkurat når opp til stilken.Men syns den heng fort likevel.Så artig at ungan kledte seg ut.Ja no e d jo karnevaltid.Synd at Bursdagsbarnet var litt syk på selve dagen.
Du får ha God helg!
Æ skal på jobb i morgen tidlig,så nå e æ klar for senga.
NATTI

Lemi said...

åå kor d e loppemarked??

jaja uansett førr seint, og æ e fortsatt ikje frisk, så hadde vel bare blitt tungt me to unga på slep... se etter litt retrostoff t meg da ;)

Lemi said...

hehe regne me d blir myyye folk, va der en tur ifjor, me ungan på slep, måtte bare evakuere, va lite, trangt lokale, smekkfullt av folk... kjøpte ei dagbok me nassenøff-motiv førr fem kr... thats it ;)