Monday, November 17, 2008

Vinter i nord

I helga har vinteren slått til for fullt hos oss, så nå mangler det ikke på julestemning!Superkvinnen (se forrige innlegg), hadde en strålende kveld på karneval, og hun fikk diplom for beste kostyme! Noe både mor og datter er godt fornøyd med etter alt arbeidet med antrekket.

På lørdag var det kjøring og levering av kake til kakelotteri på nærmeste tettsted, og så heim for å bake vannbakkelskringle til kveldens 60 årsjubilant (min svigerbror). Denne kaka er blitt min faste leveranse til diverse begivenheter. Det ble en koselig kveld med koldtbord og masse gode kaker.

Her står kaka i ovnen. Det er viktig at den ikke taes ut for tidlig, da faller den sammen.

Nå har vi fått hengt opp noen hyller på veggen, over sofa i TV-kroken. Her skal det få være litt forskjellig nips alt etter som. For tida er jeg inne i en rød periode, så da har den røde glasspynten fått komme opp. Til jul blir det sikkert noe enda mer julete i hyllene.

Kjøpte Alt i Hemmets Julespecial på lørdag. Narvesen har 25% på alle utenlandske blad for tida. Syns det var mye fint i bladet, kom i julestemning da jeg titta gjennom det.

Ønsker dere alle ei riktig fin uke, og takk for alle koselige kommentara på tidligere innlegg!:o)

7 comments:

Silje said...

Den vannbakkelskringla e jo bære supergod!:) Gratulerer med kostyme diplom, morsomt med annerkjennelse for hardt arbeid!!!

Lemi said...

namnam... ikke rart ho vant, va jo ødsrått d kostyme ;) hihi

AnKa said...

Den kringla såg jo bærre såååå god ut du, får vann i munnen her eg sett.
Kjempeskoyt at ho vant, men så va den jo råtøff da.
Ha ei flott uke.

HeiGrim-Frupigalopp said...

Skjønner godt hun vant karnevalet, kostymet er jo helt topp, skulle gjerne hatt et slikt selv, hehe!
Hurra for vinteren og til helga åpner alpinbakken, juhu kose meg da!!
Koselig med forandring i stua og flott med glasspynt hos deg! Ha ei flott og kreativ uke!

chatrine said...

Tøff kostyme! Å grattis for diplom å greier;)

Jepp, vinter er det hos meg også...puh... Chablis kom seg ikke ned trappa i morres;) Hun er visst litt kort i beina;)hehe

Takk for kommentar på min kunst! Jeg syns i grunne de er knalltøffe sjøl også:) Har lenge tenkt å legge akkurat de i bloggen, men jeg må bare ha bedre lys først. Bildene blir ikke noe bra med lys fra lamper... Kansje jeg kan finne en fin innstilling på kameratet mitt, er jo ikke så teknisk anlagt akkurat...

Ha en fin kveld i kulda;) Fyr godt i ovnene!!!
Klem fra chatrine:)

Anonymous said...

Den koslige vinterstemninga fra bildene dine er nesten borte her hos meg nå....bare regn og atter regn....og litt vind da :)

Kjøpte det bladet der i går jeg og nå har jeg vært hjemme fra jobb med influensa i dag og da ble det mye koselig lesing kan du tro. Mye fin inspirasjon der ja :)

Turid said...

Hei på deg , datt innom via en annen blogg..det er jo slik det foregår.
Kjempe trivelig her , har bladd mæ langt tilbake, vært både på hytte tur, i Mefjorden , sett alt den fine naturen du deler med oss, deilige barne barn osv.
En fin dag til dæ , skal være tromsø væring i helga,julebord.