Wednesday, November 12, 2008

Forskjellig på en onsdag

I helga hadde vi søndagskafe her, med div. utstillere. Bl.a. ei som solgte strikkevarer. Jeg kjøpte meg deilige, tova votta. De sitter så godt på hendene, så de kan jeg trygt bruke når jeg kjører bil. Skjerfet under kjøpte jeg brukt for et par år sida, det er i myk angoraull.

Det fine ullhjertet har jeg fått fra Kort og søm. Byttet med et par hekla snøkrystalla. Den lysblå tredelte skåla kjøpte jeg for en tier på bruktbutikken. Syns fargen er så fin.

Blånissene har fått komme fram fra skapet i anledning denne begivenheten; Blånisselandet i Målselv åpner. Jeg er så glad i disse nissene, de laga yngstejentene da de gikk på barneskolen. Kroppen og hodet består av runde steina, med tova ull utenpå.

Jeg plages så for tida når jeg skal legge inn bilda til innleggene mine. Når de er lasta ned, så kommer det bare fram en masse bokstava og tegn i stedet for bilda. Så da får jeg ikke flytta på dem eller skrevet tekst mellom bildan. Veldig irriterende. Er det flere som er plaga med dette, eller er det bare meg? Det har vært slik i ca. ei uke no.

3 comments:

Blomster i hagen said...

Hei!
Jeg har ikke hatt problemer med bildene, men sliter med virus. Vet ikke hvem sin blogg, om det er min eller andre sin, men jeg får virus på maskinen nesten hver gang jeg leser blogger.

Livet er heeerlig said...

Heihei!
Hvis du bare får skrift når du legger inn bilder må du skriver i fliken "Rediger HTML" eller fliken "Skriv". Skal du legge inn bilder må du være under Skriv. Huff vanskelig forklaring hehe.
Kjempeflotte votter, de så gode ut :)
Snøkrystallene var utrolig flotte de og, er de vanskelig å lage?
Ha en finfin kveld
*Siv*

Living White said...

ÅÅÅ de vottene så gode ut. Superfine var dem. Tror jeg skal sende min datter til Målselv snart så hun får opplevd blånisselandet nå som det har åpnet. Har jo en mor som bor der.