Thursday, November 13, 2008

Superkvinnen

Hvem er originalen, og hvem er kopien?


I mårra kveld skal 10.klassingen på skolekarneval. Hun bestemte seg tidlig for å være Superkvinnen. Hun var på internett og henta et bilde, sånn at jeg skulle ha en liten pekepinn på hvordan antrekket skulle være. I nesten ei uke no har vi planlagt, tråkla, sydd og prøvd kostyme - og no er vi endelig i mål. Det eneste som er kjøpt nytt, er stoffet til beltet - det er sydd av et gullfarga forstoff. Drakten er en gammel turndrakt, skjørtet er klippet av en kjole (funnet i utkledningssekken fra ungene var små). Og kappa er et tøystykke fra mine gjemmer. Tror hun ble ganske fornøyd, så no gjenstår det bare at kvelden blir vellykket!:)

8 comments:

Lemi said...

stilig ;) sofaen e ikke kjøpt enda, men vi trur d blir den i siste innlegg.. å mulig vi hente den allerede før jul.. e men vi får se kor utålmodig vi blir ;)

Emmeline said...

UTROLIG fikst laget til.
Den som hadde vært en Handywoman! Min 10.klassejente hadde vært syk av sjalusi om hun hadde sett dette. Jeg egner meg nok best til å produsere spøkelseskostymer. Laken med to hull liksom...

Tusen takk for varmende ord og støtte i dag. Det setter jeg SÅ stor pris på, og det var utrolig snilt gjort av deg. Torsdagsklem til deg;)

medina said...

Ja, orginalen må vel være den mørkhårede. Hun var iallefall penest. God helg!

Tante Julie said...

Hei.
Sitter å finstuderer bloggen din. De putene under her var kjempefine.

Lille said...

Niceee!! All grunn til å være kjempe stolt av det antrekket!! Jammen er du flink..å for ei nydelig knætta!!

Mita`s hjørne said...

Heisann...
Dette var jo knallfint da...
Her er det også ball for 9-klassingen i huset, han og kompisene skal spille - de øver, og det høres - ønsker meg øreklokker i julegave, tror jeg...flittige er de iallefall...

Ha ei super helg...

Cilla said...

Ikke rart ho vant prisen for beste antrekk:) Den blei jo kjempetøff!!

Ellen - Charmerende gjenbruk said...

Superkvinnen ble virkelig fin. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min... det varmer.
Klem...Ellen