Friday, May 29, 2009

Jeg har sydd

Siden jeg ikke får strikke eller hekle, og siden kiropraktoren ikke nevnte noe om sying da han la ned forbud mot håndarbeid, (jeg spurte selvfølgelig ikke heller), så har jeg kosa meg litt med symaskinen i stedet. Jeg har lenge hatt planer om å sy disse sy-/strikkemappene som jeg har sett rundt omkring på div. blogger, men jeg har ikke hatt mønsteret.  Nå har jeg  fått tak i boka "Lapper - stort og smått" av Lise Bergene. På vårt bibliotek hadde de den ikke, men de fikk den tilsendt fra Tromsø bibliotek. Jeg har ikke tålmodighet til så mye applikering og quilting, så jeg sydde min syboks i ett helt stykke + vatt og for. Sydde bare noen maskinsømmer på kryss og tvers, for å holde dem litt sammen. Syns resultatet ble ganske bra, dette ga jo mersmak! Skal prøve å sy flere i forskjellige størrelser etterhvert. Navnelappene mine har jeg bestilt fra www.sigurdhoel.no.

Jeg vil gjerne takke for alle koselig kommentarer og awarder jeg har fått den siste tida, det varmer! Jeg er forresten begynt med et treningsprogram på treningssenteret, i tillegg til behandling hos kiropraktor. Så nå gjelder det bare å være flink til å følge det opp, og ikke sluntre unna. 

God langhelg ønskes til dere alle -  her nord forbereder vi oss på noen kalde dager, men vi kan jo kose oss inne eller kle oss godt for en tur ut. For når pinseria er over, blir det sikkert litt varme hos oss også! :)

3 comments:

Som dagene går said...

Så fin strikkemappe du har sydd. Hadde også tenkt jeg skulle lage meg en sånn, men er ikke kommet så langt. I mellomtida bruker jeg en mappe som fulgte med PC-veska, antakelig beregnet til kabler.
Det blir nok en kald pinse på oss her i "høga nord", men vi koser oss inne.
Ønsker deg en fin pinsehelg!

Lemi said...

fin den boka, har den sjøl ;)
flott syboks.. e gøy å sy dem...

medina said...

God helg! KJempefine mapper!