Tuesday, January 6, 2009

Tilbake til hverdagenGodt nyttår, og tusen takk for alle koselige kommentara!
De siste julegjestene våre reiste igår, det ble såå stille i huset! Da hadde vi avslutta med en tur på kinarestaurant, hele hurven.

Jula ble pakket bort på søndag, men det er fortsatt noen røde elementer igjen hos oss, som puter og duker.
Vi holder på å drukne i snø, det laver ned, og meldingen sier at det skal fortsette i flere dager. Nå får vi all den snøen som lot vente på seg før jul!
Når jeg titter rundt i blogglandia så blir jeg litt forundra over alt snakket om vår, vi er no tross alt bare i januar enda, og det kan vel enda komme masse snø sør i landet også!


Etter ei svært rolig julefeiring med masse god mat, er det ingen veg tilbake, no må det trimmes og slankes! Men heldigvis er det alltid godt med brunostskive og frukt ut på nyåret, man blir jo litt lei denne julematen!

Har funnet fram blått garn og pinner, skal lage noen Lovikkavotter. Kjenner at jeg har savna strikketøyet.

8 comments:

Blomster i hagen said...

Hei!
Så flott med masse snø, og ja vi kan absolutt få masse snø her sør enda. I fjor kom snøen seint, eg håper den kommer snart, er så kjekt både for de små og store med snø. Mye lysere å finere blir det ute og. I dag er det sol fra blå himmel og de har meldt regn til helgen, så vi må nok bare være tålmodige.

Fikk lyst å strikke votter når jeg såg dine, men må nok gjøre ferdig noen andre strikke prosjekter som er igang først. Har liksom en trang til å gjøre ferdig det jeg driver med før jeg begynner på noe nytt, ellers blir jeg aldri ferdig med ting. :-)

Ha en flott mandag!

AnKa said...

Ja no syns eg det e nok sny, veit jo ikkje kor eg ska gjøre av den når eg e ute å måkke.
Det e nok fleire som må tenke litt på livvidda her. Men det e jo godt med grovbrød og ost:-)og trim får man jo i snymåkking å.
Ønske deg ei flott uka, no ska jula ut.

Som dagene går said...

Ser at dere har fått snø nok til trim og flotte fotomotiv!
Her har det snødd litt nesten hver dag, men vi har ikke fått så store mengder. Kulingen har moret seg med å flytte på snøen hit og dit og da merkes det verre, og blåst har det vært nok av nå.
GOD TRIM med en velfortjent sofakos etterpå - med god samvittighet!

iden said...

mmmm, så herlig med så mye snø! Her i Bergen regner og snør det om hverandre, og jeg kan ikke huske sist jeg så en spark:)

Håper du får et herlig nytt år med mange gode hverdager!!!:)

Josefine said...

Hei og GODT NYTTÅR! For noen fantastiske vinterbilder..blir helt misunnelig:)) Ja nå har hvertfall sola snudd..vi kan glede oss til lysere tider! Ønsker deg en fin uke videre, klem fra Josefine

sologbolig said...

Hei og takk for koselig kommentar hos meg. Flotte bilder hos deg, her har vi ikkje snø, bare masse regn og det er ikkje noe særlig. De vottene du strikker på er skikkelig fine. Ha ein fin fredag og ei god helg !

Skrapkaka said...

Heisann! :) Så lite som bloggen min har vært i bruk har jeg ikke engang sett at du har vært innom. Ønsker deg ett riktig godt nyttår. Litt slik på etterskudd:)
Annicen

HeiGrim-Frupigalopp said...

Snø, kulde, pessregn og snø igjen....i måra søndag! Jaja, men vår, nei det er det lenge til, kanskje lenger sør eller vest i landet.....!? Ser også at mange "maser" om vår, men her nytes hver årstid i laaaange drag, så får neste årstid komme når den kommer. Men, jeg gleder meg til sola kommer, er nemlig gørr-TRØTT nå på etterjulsvinteren, skulle vært bjørn....!! God helg til deg!