Sunday, January 11, 2009

Bursdag m.m.


I helga har jeg hatt bursdag. Siden jeg fyller år så kort tid etter jul, sløyfa vi hele feiringa. Men gratulasjoner og gaver strømmet på likevel, godt å bli satt pris på. Mannen kom med blomster og banankake + penger, som jeg hadde ønska meg, (sparer til noe).


Julekortene er bytta ut med bursdagskort, mine og sønnens, han hadde bursdag den 3.januar. Hjertet jeg laga til jul av streng, har fått ei stoffrose til pynt i stedet for julesløyfe, dermed kan den fortsatt henge til pynt.På lørdag var vi på besøk i ei hytte i Målselv Fjellandsby. Kjempefin tømmerhytte, hadde ikke vært meg i mot å eie den!


Siden jeg er i tømmerhytte-modus etter hyttebesøket, vil jeg gjerne vise dere et kjempeflott hotellanlegg i rundtømmer som ligger i Lyngen i Troms, Lyngen Lodge. Interiøret har Anniken Zahl Furunes hatt ansvaret for. I desemberutgaven av bladet Interiørmagasinet var det en reportasje fra dette stedet. Det var også fantastiske vinterbilda fra naturen og fjellene i Lyngen. God reklame for stedet! Jeg kunne godt tenkt meg ei helg i sånne omgivelser!


Bildene har jeg lånt fra A.Zahl Furunes sin blogg.

8 comments:

Lemi said...

grattis såååå mye me dagen!!! synes ikje d e førr mykje å feire sjøl om d akkurt har vært jul, selvfølgelig å d feires.. litt ialefall ;)

klem fra meg..

medina said...

Gratulerer med vel overstått. Du hadde vel ikke på Lørdag?

Silje said...

Gratulerer med overstått!:) Fine blomster du hadde fått:) Hørte rykta om at dåkker hadde hatt en koselig tur opp til myrefjell!:)

Som dagene går said...

Gratulerer med overstått bursdag. Nydelig bukett, og flott Lyngenhytte. Litt utenom det vanlige sier en som er født i Lyngen, men var bitteliten da vi flyttet derfra.

medina said...

Hei igjen. La opp ca 112 masker. Talte bare sånn ca. på bildene.

sologbolig said...

Gratulerer så masse med vel overstått. Flotte bilder av tømra hytte, liker sonne hytter, de har sjel. Ha ein fin kveld!

HeiGrim-Frupigalopp said...

Gratulere med vel overstått bursdag!
Tror vi tar oss ett bloggtreff i Lyngen Lodge! Måtte kjøpe Interiørmagasinet til jul pga. reportasjen derfra.....nyyydelig!
Flotte hytter i Fjellandsbyen, var på visning i høst.....bare for å kikke....flotte greier! Ha ei trivelig uke til deg!

Living White said...

Gratulerer med vel overstått dag. Så du Nordlys i dag? Det gjorde ikke jeg men jeg hørte det stod der. Er spent på hvordan det ble seende ut etter det "intervjuet" Noe så pinlig.....men men...jeg må få tak i avisa så jeg får sett hva jeg nå har gjort...