Friday, January 23, 2009

Enda en løshals

Enda en løshals har sett dagens lys, denne gang i lilla. Ser for meg lue og kanskje pulsvarmere til, tror jeg må prøve meg på det etterhvert. Ellers har jeg hekla blomster til pynt på tovatøflene. Ble ikke helt fornøyd, men pyttsan, de får duge likevel. Kjenner på armer og skuldre at jeg må ta meg en pause fra strikking no, enten jeg vil eller ikke, får så fryktelig vondt. Kanskje jeg må ta fram symaskinen istedet. Har jo tusen ideer i hodet, men bare en brøkdel blir realisert.

Et noe ullent bilde av blomsten

I dag har jeg vaska soverommet, og lagt på nytt sengesett i sateng (julegave). Godt med noe nytt.
Oppå skapet har vi to store oppbevaringsesker fra Ikea, disse skulle jeg hatt flere av.
Håper på Ikea-tur til sommeren, har så mye på ønskelista.
Huff og huff, for et dårlig bilde av solbollen...
Hos oss er det -15 grader i dag, hadde trodd jeg skulle få se sola, men så bare skinnet av den. Men fjellene var bada i sol. Har laga solboller fylt med vaniljekrem, og de har vi tjuvstarta på.
Forrige helg måtte vi "rømme huset", for ungdommene skulle ha hjemmefest. Vi rømte til campingvogna. Det var riktig koselig, men man blir jo litt engstelig med tanke på festen heime. Alt gikk no heldigvis bra, (det er jo kjekke ungdommer)!
Denne helga skal vi i bursdag, og den feires her. Og hvis det ikke blir så alt for kaldt, så blir det vel en liten skitur også.

God helg til dere alle!:o)

7 comments:

Lemi said...

fine halsa.. ;) så ikje sola idag æ heller, men så no kor den gjemte seg.. ;) ha ei god helg!!

Wenche`s Sysler said...

Så mye fint du lage.Stilig disse halsene.Har lyst å lage alt jeg ser andre lager.Sant du sier,en får ikke realisert alt en planlegger i hode.Men engang må man vel komme gjennom "den lista".
Skal kikke innom igjen.Må jo se om det kommer noe her etter syinga.
God helg,med bursdagsfeiring!

medina said...

Ja, det er godt når sola titter fram. Vi har også spist solboller på forskudd. Tøflene ble fine med heklablomsten. Du er kreativ!

lilja said...

tusen takk for fin kommentar=)
ja eg må bare sei en gang til at den løshalsen e nydelig! kjenne godt til med mange ideer.. hadde vi bare hatt noen flere timer i døgnet så hadde vi kanskje fått tid=)
i dag såg vi sola da vi kjørte hjem fra helgetur hos foreldrene til samboeren min..
å no e d ikkje lenge til vi ser den her=)
ønske deg ei fin uke =) =)

Lemi said...

hei hi... stenger ikke den anlige boggen, men åpner en lukket blogg t spesielt inviterte i tillegg t den vanlige hobbybloggen... ;)
du e no invitert ;)

ha ei fin fin helg!

sologbolig said...

Håper at det blei en hyggelig bursdagsfeiring. Halsene dine er riktig fine, tror eg må strikke meg en hals, det er greitt mange ganger i forhold til skjerf. Ha ein god dag.

Silje said...

Det ligg en award og to utfordringe til deg inne på bloggen min:)