Monday, April 21, 2008

Sykkelsesongen er starta


Selv om vi har det vinterlig her nord, så er heldigvis vegene fri for snø. Og da er vi ikke seine med å få fram syklene. Men det er ganske kaldt enda, så sykkelantrekket er fortsatt vinterlig, både lue og votter må til. Vi har postkasse med bok som vi skriver navn + antall turer i, så alle som sykler min. 15 km er med og kniver om flest turer. Selv er jeg ikke så sprek at jeg klarer å holde tritt med de mest aktive, men prøver for min egen del å sykle så ofte jeg klarer. Ønsker ikke at det skal bli noe ork med den trimmingen, men kjenner at det gjør godt for både sjel og kropp!:)

3 comments:

Lene said...

sprek du e ;O)
har dessverre bare en gammel classic sykkel som e litt skjev, egner seg dårlig t langtur, bare t jobb ett par hundre meter egentlig.. ønske meg ny t våren.

ha en fin kveld

Skrapkaka said...

Det er godt å bruke sykkelen så lenge det er "frivillig" ja;) Men det hørtes kaldt ut hos deg.. Brrr.. Skal sende avsted litt sol og varme din vei også:)
Nydelige luer du har strikket også!

chatrine said...

Så sprek du er!
Her har vi ikke tatt ut syklene enda, og ikke noen annet sommerutstyr heller. Men nå ser det jo ut for å bli litt bedre, ingen snø i dag! Jippi!
Ha en finfin dag!
Klem fra chatrine:)