Monday, April 14, 2008

Helgens lopper

Lørdagens loppefangst ble ikke særlig stor, men noe fant jeg da. Blant annet en søt liten glassvase. En gulnet lapp viser at den kommer fra Randsfjord glass, og er håndblåst.En liten kjole til prøvedukken Amanda.

Og så fant jeg et par ringpermer for den strikkeglade. Den ene var en såkalt strikkeguide, med div. strikketeknikker, alt fra øking og felling, til flettestrikking.Den andre var full av 80-tallsoppskrifter. Men der var også masse babymønster - og de var jo mer tidløse. Flere der jeg kunne tenkt meg å strikke.

7 comments:

medina said...

Din heldiggris!

HeiGrim-Frupigalopp said...

Har lest gjennom bloggen din og nå er jeg nyskjerrig på hvor du bor og hvem du er.....Målselvbunad, skikafe og alpinanlegg.....!? Linker til deg i alle fall. Koselig blogg du har med masse flott handarbeid, jeg bare står på ski for tida, til krampen tar meg. Sesongen er jo slutt snart, buhu!

Lille said...

Åh...din heldiggris!!! Ha en strålende uke!!!

Mita`s hjørne said...

Heisann...
Så søt den blomstervase du har fått tak i...
Her har jeg ikke sett ett oppslag om loppemarked enda... men får da håpe at noe blir det utover våren...
Kjekt med strikkepermer da, og oppskrifter...

Ha en koselig dag og uke...

Noralill said...

Hei, Takk for kosleg kommentar hjå meg! Så spennande at du har fått tak i ein gamal strikke-perm! Veldig fin vase og kjole til dukka. Kjekk blogg du har her, eg kjem nok innom att. Ha ein fin dag vidare!

Lene said...

ååå så herlige bøker, sku gjerne hatt di, så kanskje æ kunne bynnt å strikke no flott ;o)

Lene said...

en ting t, va ikke høllanes du va på loppemarked vel?? der va æ nemlig!