Tuesday, June 16, 2009

Hurtigrutejobb og skoletur

I løpet av de siste dagene har jeg vinka avgårde to av ungdommene. Etter at sønnen var ferdig med alle eksamener, dro han på sommerjobb ombord på hurtigruteskipet Nordlys. De siste fire årene har han hatt både lærlingetid og sommerjobb på hurtigrutene. Samboeren jobber på et av de andre skipene.

Yngstejenta dro i dag på skoletur til Polen og Tyskland i regi av De hvite busser. Tror mammaen hadde mest reisefeber før jeg fikk henne avgårde! Men det er vel sånn det skal være, når man sender tenåringen på tur alene for første gang. Jeg tror de får en minnerik tur, både på godt og vondt, det er jo sterke historier de får ta del i når de kommer til konsentrasjonsleirene. Søsteren var på samme turen da hun var ferdig med ungdomsskolen for to år siden.

En flott bukett med ungdommer! Bildet er fra den høytidelige avslutninga på ungdomsskolen i forrige uke. En milepæl for oss som har hatt unger i grunnskolen i hele 20 år!

2 comments:

AnBe said...

Ja, det er flotte ungdommer !

Hilsen
AnBe

www.123hjemmeside.no/Livetherinord

Blomster i hagen said...

Å jobbe på Hurtigruta i sommerferien må jo være ein flott jobb, Har alltid ønske meg en tur med den, håpar å få det til ein dag.

Så fine ungdommer på bildet, rart hvor fort tiden går.

E n fin helg til deg!