Thursday, March 26, 2009

Gjenbruk

Vet nesten ikke om jeg tør å si det, men mine nye påskegardiner på kjøkkenet er egentlig en sengehimmel for babyseng! Kjøpte engang to stk., en gul og en lys blå, på bruktbutikken. Disse var helt nye, kom fra et konkursbo som var kjøpt inn. Nå er den gule kommet til nytte igjen. Som bånd har jeg brukt et gammelt brettbånd i hardangersøm, kjøpt på loppis en gang. Dette har jeg delt i to, og satt hemper i. Syns det ble riktig koselig påskestemning på kjøkkenet.




Geraniumene fra i fjor, har begynt å spire igjen. Disse har stått i boden i vinter, og har no fått komme fram i lyset. Den ene har sågar fått noen spede blomster, til tross for at den nesten ikke har blader.

5 comments:

Som dagene går said...

Blir så imponert hver gang jeg ser hva dere får til av gjenbruk.
Godt du nevnte geranium. Har plukket 2 stiklinger av fjorårets og nå er det kommet røtter på dem. Må hente fram jor å få satt de ned. Skulle også så noe frø, men det er liksom ikke så fristende når snøen ligg i store fonner, "for kor skal æ ha dem når/om påskebesøket dukker opp". dem får kanskje stå i kjelleren i mens.

garnlykke said...

Det var jo kjempelurt!!

Silje said...

Du e utruli flink me gjenbruk!! Skulle ønske æ hadde samme kreativiteten som dæ!!!
Ønske dåkker ei god helg, og krysse fingran for godt vær!:)

Lemi said...

d ble jo fint d ;) ingen om ser at d e sengehimmel..


god helg!!

klem

Anonymous said...

Flink med gjenbruk.Alle skulle vært like flink.Flotte gardiner,og koselig når det spirer inne ihvertfall.Ser mye snø utenfor vinduet ditt også...
Du får ha riktig God helg!