Sunday, March 29, 2009

Utedag

I dag har vi vært i Myrefjell og kosa oss sammen med barn og barnebarn. De unge har stått på slalåm, mens vi eldste har holdt øye med de små når de boltra seg i bakkene. Er imponert over småttingan på 4 og 6 år, hvor flinke de er blitt til å stå på ski. Selv har jeg aldri prøvd meg på slalåm, er bare vant til bortoverski. Men no når vi har fått så flott anlegg i kommunen, så er det jo litt fristende å prøve, hvis jeg tør, da. Vi avslutta dagen med middag på nærmeste kro da vi kjørte heim om ettermiddagen.8 comments:

Som dagene går said...

Bildene forteller om en herlig dag sammen med familien. Slalåmski har ikke jeg heler prøvd meg på. Det har ikke bydd seg muligheter da en var yngre og nå er det så vidt jeg tør legge i vei på vanlige ski, iallfall i bakkene.

garnlykke said...

For noen fine bilder du har tatt:) Det er fott der oppe. Vi var der senest forrige helg og kommer nok til å ta oss en tur i påsken også(mannen min er fra kommunen der).
Det er så gøy å kjøre på ski så du må bare driste deg til å prøve. Du trenger jo ikke å gjøre det når det er helg og mye folk, så føles det sikkert mer bekvemt...;)

Anonymous said...

Ser ut for at dere hadde det flott.Sporty helg og flinke unger:)
Ha en fin fin mandag!

Silje said...

Nydelige bilda!!:) ser ut som dkr har hatt en kjempedag!!!:)

Heidi said...

Flotte bilder hos deg;0) Jepp nå må bestemor hive seg til på slalomski, det er helt OK å starte i barnebakken, der har jeg vært flere ganger og knota før jeg fikk dreisen på telemarkskjøringa...hypphypp!!
Kos deg i vinterværet!

Som dagene går said...

Hei!
Er innom igjen for å si at det er noe til deg på bloggen min om du vil ha den!

Blomster i hagen said...

Så fine utebilder, ser ut som de koser dere i solen. Jeg synes du skal hoppe i slalomskoene, jeg skal det etter 15 års slalompause. Nesten så jeg gruer meg litt til påska! :-)

Living White said...

Hvor gøy dette så ut til å være, hærlige bilder av de søte små. Caroline er på Bardufoss og jeg er her i påsken, så det ble slik denne gang men jeg får planlegge litt til neste påske.