Thursday, March 26, 2009

Gjenbruk

Vet nesten ikke om jeg tør å si det, men mine nye påskegardiner på kjøkkenet er egentlig en sengehimmel for babyseng! Kjøpte engang to stk., en gul og en lys blå, på bruktbutikken. Disse var helt nye, kom fra et konkursbo som var kjøpt inn. Nå er den gule kommet til nytte igjen. Som bånd har jeg brukt et gammelt brettbånd i hardangersøm, kjøpt på loppis en gang. Dette har jeg delt i to, og satt hemper i. Syns det ble riktig koselig påskestemning på kjøkkenet.
Geraniumene fra i fjor, har begynt å spire igjen. Disse har stått i boden i vinter, og har no fått komme fram i lyset. Den ene har sågar fått noen spede blomster, til tross for at den nesten ikke har blader.

6 comments:

Som dagene går said...

Blir så imponert hver gang jeg ser hva dere får til av gjenbruk.
Godt du nevnte geranium. Har plukket 2 stiklinger av fjorårets og nå er det kommet røtter på dem. Må hente fram jor å få satt de ned. Skulle også så noe frø, men det er liksom ikke så fristende når snøen ligg i store fonner, "for kor skal æ ha dem når/om påskebesøket dukker opp". dem får kanskje stå i kjelleren i mens.

garnlykke said...

Det var jo kjempelurt!!

Silje said...

Du e utruli flink me gjenbruk!! Skulle ønske æ hadde samme kreativiteten som dæ!!!
Ønske dåkker ei god helg, og krysse fingran for godt vær!:)

Lemi said...

d ble jo fint d ;) ingen om ser at d e sengehimmel..


god helg!!

klem

Wenche`s Sysler said...

Flink med gjenbruk.Alle skulle vært like flink.Flotte gardiner,og koselig når det spirer inne ihvertfall.Ser mye snø utenfor vinduet ditt også...
Du får ha riktig God helg!

disa said...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片