Saturday, December 13, 2008

Risboller

For tida har vi et nydelig vintervær. Skulle jo ha lagt ut noen bilda, men fotoapparatet har vært utlånt mens det var lyst, så den nydelige himmelen og den svære månen har jeg ikke fått foreviget.

I går var jeg på julebord, var ikke heime før kl. tre om natta, så det har vært en rolig lørdag idag. Har bare laga risboller, fylte de i muffinsformer fra Åhlens. De ble ganske lyse, siden det skulle være masse eggedosis i røra.  Har ikke smakt på de enda. Oppskrifta fant jeg her. Resten av kvelden skal det være full avslapning, er ikke vant med dette utelivet!Etter å ha lest den rørende kattehistorien hos fryd+ design, fikk jeg lyst å legge ut et bilde av monsen vår, Putte. Han er på samme alder som tenåringene i huset, så han begynner å bli en gammel mainn. Vi overtok han da han var en oppløpen, halvstor kattunge, han ble omplassert pga. allergi. Putte er langhåret, og pelsen har lett for å tove seg. Men no om vinteren har han flott, tett pels. Tror det er litt skogkatt i han, for han har lange hårtuster ut fra ørene.Putte ønsker dere alle ei fortsatt god adventshelg!:O)

5 comments:

HeiGrim-Frupigalopp said...

Huskatta Nelli m.fam. hilser til Putte og ønsker han og familien en trivelig 3.søndag i advent!
Pssst!
Husfrua her fikk dampen opp etter ski i bakkan i dag, rett hjem til julebakst og skapvask på kjøkkenet...ble ikke ferdig nei og i morgen er det ski igjen hihi!

Living White said...

De risbollene så veldig gode ut. Det har jeg faktisk aldri laget...kanskje jeg kan stjele oppskriften fra deg?????

Nå har jeg lagt ut hva jeg har hamstra inn på bloggen....

Slettvoll ja, dem har utrolig mye lekkert men for meg er det jo håpløst å handle der, men jeg bruker ta meg en tur innom for å titte, kjempeflotte ting

Dilldall-Nina said...

Åh....så fiiiin katt. Har selv to sånne skikkelig lurvete kastrerte guttebrødre man må passe på pelsen til - ellers tover den seg på 1 - 2- 3 - og ei lita pusejente som er korthåra. Alle oransje i fargen.
Jeg håper ikke det er frekt å spørre - men har du oppskriften på de fine heklede snøkrystallene dine? Jeg har heklet opp en del, men i 2 andre mønstre. De kan du finne litt nede på bloggen min fra desember. Ønsker deg en fortsatt god helg!

Blomster i hagen said...

mmm dei risbollene såg kjempe gode ut, tror jammen jeg skal prøve den oppskriften jeg og.
Nydelig kattepus du har, jeg har så lyst på katt, har alltid hatt det i barndomme og i voksen alder faktisk. Men han jeg bur ilag med er litt anti katt.
Skal nok få til noe på sikt, som jeg sier, om lille A noen gang vil ha dyr, så blir det aldri hverken mus eller hamster i vårt hus. Da blir det en kattepus.

Ha en fin mandag!

chatrine said...

Hehe, ikke bare bare å være på fest til langt på natt;)
Hos meg blir det ikke noe baking til jul, men jeg må jo bare si at de risbollene så veldig gode ut!

Så skjønne disse dyrene! Måtte innom en snartur å lese om den stakkar katta Prix... Godt at det endte godt i allefall:)
Hos meg blir det vasking i dag etter jobb, av det ene rommet som er til datteren, som kommer hjem o morra. Det skal forresten bli så koselig atte!

Ha en fin dag!
Klem fra Chatrine:)