Monday, October 20, 2008

Loppis igjen

Denne helga var jeg på hele 3 loppemarkeder, først og fremst for å se etter ei seng på 120 cm som vi skal ha på gjesterommet. Fant ingen seng, men litt andre ting ble selvfølgelig med hjem. Hadde heldigvis levert masse lopper til det lokale loppemarkedet, og da kunne jeg tillate meg å kjøpe noe nytt. Og siden inntekten av det andre gikk til lekeapparater til barnebarnets skole, så hadde jeg alibi til å kjøpe - ei bestemor må jo støtte opp!


Bøker til 10 kr pr. stk.


Disse julebukkene skal kanskje males hvite.

Et babysengesett i fine farger, kan bli sydd om til noe annet, får se hva det blir til.

Dette stativet fikk jeg for 30 kr, akkurat hva jeg var ute etter til vaskefatet og mugga på hytta. Tror det er av gammel årgang.

Leita etter fine knapper, og det fant jeg også. Søte hjerteknappa på strikka babytøy. Problemet er bare at klærne var jo såå fine, at det er nesten synd å sprette de av. Hadde besøk av barnebarna i helga og da ble dokkene kledd opp i klærne.

12 comments:

Lemi said...

synd æ hadde jobb... herlige skatter..

Eline said...

Heisann, jeg har besøkt bloggen din og må si at det du hadde gjort med den gullfisk bollen var lurt. Jeg har en slik bolle som bare irriterer meg der den står(inni et skap) men nå skal jeg ta den frem å pynte litt i den. Takk for tipset, den ble jo kjempe fin;)

Tante Julie said...

Tusen takk for kommentaren på bloggen min ! Jeg ble så glad at jeg svarte i full fart , og en smule flau da jeg så at kommentaren til deg havnet på MIN blogg. Derfor har jeg nå TO kommentarer, en fra deg og en fra meg ! Sånn er det å være nybegynner..
Hyggelig at du linker meg. Den dagen jeg finner ut hvordan man gjør det kan det hende jeg linker deg også.
Ha en fortsatt fin kveld !

Mita`s hjørne said...

Heisannn
Utrolig masse flott du har fått tak i...

Ha en koselig kveld og uke...

Jeanette Lunde said...

Bare hyggelig Ü

Lemi said...

så synd da... men d blir flere treff. ska prøve å få t sånn ca en gang i mnd.. ska holde deg oppdatert iallefall..

Blomster i hagen said...

Så masse fint du finner på loppemarked. Jeg har hatt med meg en liten frøken på alle loppemarked i høst, så har ikke fått helt tiden til å studere alt som er der. Håper du viser frem bukkene når de eer hvitmalte! Ha en fin helg!

Cilla said...

Så det blomsterstative som du skal ha på hytta på den lille gavebutikken, i en nyar verson da..
Du fant jo mye fint på loppis:)

Mita`s hjørne said...

Heisann...

Om steinbukken sto det bl.a.
Hun er rolig og gjennomtenkt, kresen og kritisk. Hun forhaster seg ikke, men kommer alltid dit hun vil til slutt. I innrdningen liker hun best jordfarger og mørke farger. Brunt, sort, marineblått og oliven er gjenngangere, Hun velger gjerne spisebord i mørkt tre og store grønne planter. Hun er mer tradisjonell enn moderne og trender mot det elegante. Til tider er hun inspirert av orientalske rene linjer...

Dette var noe av det som stod om steinbukken...

Ha en super søndagskveld og uke...

Anonymous said...

Heisann Berit....

Det va en spennanes blogg du har...kreativ dame må æ si....og du hadde jo funne masse fint på loppemarkedan. Må jo innrømme at æ jenne godt igjen den der rosa og hvite strikkekjolen....(min gamle kjole :))
Forresten.....den der Marimekkoveska me de svarte blomstran på va skikkelig fin :)

MeyBiMe said...

Hei Bebe :-)
Takk for hyggelig kommentar i bloggen min :-)
Du spurte hvor jeg hadde kjøpt kurven min.....den er kjøpt i en interiørbutikk i Åsane her i Bergen :-) Tror den heter interiørriket ???
:-)

Lemi said...

hei.. ja neste gang du nødt t å være med ;) satse på at d kjem nån fine engla mm t jul, så ska d nok bli koselig me lys og engler..

klem