Wednesday, October 15, 2008

Høstkrans og saueskinn

Nå har jeg laga meg en krans til ytterdøra, etter at jeg ble inspirert av denne bloggeren her. Dette er mitt første forsøk, så jeg må vel si meg fornøyd, selv om den har sine feil og mangler.


På hytta har vi to svarte skinnstola, enkle og gode å sitte i, men fryktelig kalde å sette seg i når man kommer til iskald hytte. (Vi har ikke strøm på hytta, så det tar ei stund å varme den opp). Har prøvd med de saueskinnene vi har fra før, men de gled bare ned, siden stolene var så glatte. Men her om dagen var vi innom ASVO sitt utsalg, og der hadde de salg på saueskinn beregna til bilseter. Vi er så fornøyd med kjøpet, de sitter som et skudd siden de har strikk til å feste bak ryggen og under setet. Strikkene er sorte, så de vises knapt bak stolene.:o)

2 comments:

Living White said...

Hei og takk for det.
Ja da kjenner du følelsen? Ikke noe gøy. Det føreste som slo meg var alle utgifter, unge...osv...Jeg må bare finne en løsning innen nyttår...

Lille said...

Smart trekk til stolene, og flott krans. Her er det koselig som vanlig!! Ligger en hilsen igjen..til deg på bloggen min!