Friday, September 5, 2008

Litt hekling og strikking

I sommer har jeg starta på et hekleprosjekt, en løper med roseranker og spindelborder. Dette har fulgt med både på campingferie i Sverige og på hytteturer. Jeg fant mønsteret i bladet Familien nr. 11/08. Har brukt litt for stor heklenål i forhold til garntykkelse, men jeg fant ikke riktig størrelse da jeg skulle begynne å hekle. Og utålmodig som jeg er, så brukte jeg den jeg hadde for hånden.I tillegg har jeg strikket litt dukkeklær. Var på biblioteket og lånte boka Isoldes Dukkebok. Ble så betatt av de små strikkejakkene som strikkes i ett stykke. Måtte prøve meg på en i rosa babygarn. Lua er også strikka etter oppskrift i boka, mens sokkene er egen oppskrift.Har hatt besøk av to barnebarn i denne uka, og da såg det slik ut på stuegolvet....


Denne blåstjerna har hengt ute i en ampel i sommer, men p.g.a. det kalde været har den ikke blomstra skikkelig. (Den har forresten også fått følge med oss både på campingtur og hyttetur). Men nå har jeg berga den inn før nattefrosten kom, og da sprang blomstene ut i all sin prakt.

Putte koser seg masse inne no når høsten er kommet.

Ønsker alle som titter innom ei riktig god helg!

4 comments:

Cilla said...

Så utrulig søte dukkeklea:) Det stuegulve dett så ganske så kjent ut..hehe:) Idag har ho A rydda heile lofte til ho skal ha bursdag.. Til og med rommet til guttaboys, så da kan du tenke deg korr ho glede seg...hehe!

HeiGrim-Frupigalopp said...

Til vintern treffes vi med ski oppe i bakkan hihi!!!

medina said...

Så kreativ du har vært. Den løperen var nydelig.

iden said...

kanonflink du er til å hekle! imponerende!!:) Nesten for lenge med en uke mellom hvert loppemarked, syns også det er veldig moro!! Lykke til med denne sesongen - håper du finner masse gøy! Og ha en deilig lørdagskveld!