Wednesday, August 27, 2008

IKEA-gardina i MARIMEKKO-stil + litt kjøkken

Nå har jeg sydd kjøkkengardina av stoffet jeg kjøpte på Ikea. Syns resultatet ble så bra, at jeg bare måtte vise det fram på bloggen. I samme slengen viser jeg litt mer av kjøkkenet, som vi pussa opp i fjor. Det nye kjøkkenet er et Ståt kjøkken, også fra Ikea. Denne kjøkkeninnredningen er veldig populært, jeg ser den stadig vekk hos andre bloggere og i interiørblader. Da vi bygde huset i 1982, kjøpte vi alt av kjøkken, garderobeskap og baderomsinnredning fra Ikea, etterhvert er badet og kjøkkenet skifta ut.
Den gamle gode Electrolux`n er ca. 30 år, men er fortsatt en trofast sliter.

Disse flotte krukkene har vi arva etter mannens bestemor fra Narvik. De står bare på stas hos oss.

7 comments:

Lemi said...

ståt e ett flott kjøkken ja, blir nok mitt neste.. har fagerland sjøl, men d va her da vi kjøpte huset. ville ikke valgt ett så mørkt t den lile kroken sjøl nei. har vurdert å male d, men får ikke lov...

kjempeflotte krukker på skapet, heile serien og!

Blomster i hagen said...

Hei og tusen takk for hilsen på min blogg. Du er hjertelig velkommen tilbake. Det var en utrolig flott dukkevogn du hadde og en interessant blogg og lese.

Dagny said...

Kjekt at du stakk innom rotehuset mitt ;-)
Dei krukkene du har på stas var kjempefine! Forstår godt at du ikkje brukar dei i kvardagen. Koseleg kjøkken og VELDIG søte baby-labbar.

Ha ei god helg!

Mita`s hjørne said...

Heisann...
Det kjøkkenet er utrolig flott... tenkte lenge på dette vi også les. meg... men IKEA haddde ikke kommet til Trondheim enda da... så da ble det noe som vi kunne få levert her i distriktet...
De krukkene med påskrift på er knallfine...

Ha ei koselig helg...

Silje said...

Kjempefint kjøkken!! Likte de krukkene dine, sånne kunne jeg ha tenkt meg - til å ha i bruk!!!:)

chatrine said...

Heihei!
Her kommer det et lite livstegn fra meg:) Har vært en "smule" travel i det siste. Men nå tror jeg det skal bli mere til til blogglandet:)

Så koselig du har det på kjøkkenet ditt! Supre gardiner og innredning! Den dukkevohna var jo knallfin, tenk at du har klart å bevare den så fin etter alle disse år...
Å de sokkene til tvillingene var skjønne! Her hos meg blir det lite med strikking. Har vel ikke strikket ei maske siden i vår. Å bare litt hekling blir det tid til. Så det hekleteppet mitt kan det jo ta sin tid før det blir ferdig;)

Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Blomster i hagen said...

Hei igjen! Det ligger en liten utforsring til deg på bloggen min.
Ha en fin dag!