Thursday, August 14, 2008

Blommornas bok - illustrert av Elsa Beskow

Da jeg var i Sverige var jeg innom Myrorna, tror det er Sveriges svar på Fretex. For 10 svenske kroner kjøpte jeg ei barnebok med viser av Jeanna Oterdahl, illustrert av Elsa Beskow. Syns hennes tegninger er så flotte! De hadde flere barnebøker med hennes illustrasjoner, alle kostet 10-15 kr. Kjøpte bare en siden det var svensk tekst, men angrer litt idag, skulle jo ha kjøpt flere p.g.a. de fine tegningene og ikke minst prisene. Men, men, får dra tilbake neste sommerferie og kjøpe opp resten! (Ser at bildene mine ble noe uskarpe).IKEA kjøpte jeg stoff som skal bli gardiner. De røde til soverommet vårt og de med blått til kjøkkenet. Gleder meg til å henge opp litt tettere, lunere gardinger nå når det er blitt mørkt om kveldene. Må skynde meg å rydde fram symaskinen, så jeg får satt i gang.
Var forresten skuffet over at den nye IKEA-katalogen ikke var kommet ut da vi var der. Har prøvd å bestille den på nett også, men fikk ikke bestilt i distribusjonstida. Men ser jo at det er flere bloggere som har fått den i hus.

Vi er forresten kommet heim fra sykehuset. Det går bra med pasienten, men ho sover masse, kroppen trenger nok tid til å komme i gjenge igjen.

3 comments:

Lemi said...

ndelig bok.. go bedring t vslejenta!!

Krabat said...

Uff, håper datteren din snart blir helt frisk. Mamma kom på sykehus i går med full akutt operasjon. Det er vondt når noe slikt skjer. Nydelig bok! Så heldig du er som fant den. Jeg elsker å kjøpe brukte barnebøker. Synes det er fint å lese på orginalspråket for meg selv. Samler på alle Astrid Lindgrens bøker på svensk. Det er helt spesielt å lese bøkene da. Jeg kan anbefale Ronja Røverdatter på svensk : ) Hvor kjøpte du boken?
Hilsen Krabat

Silje said...

Kjempefine tegninge i boka!:)
Godt å høre at d går bedre me ho frøkena:)