Sunday, August 3, 2008

En ferieuke er gått


Vi har kjøpt ny (brukt) campingvogn, har bytta inn den gamle. Nå når vi bare er to som drar på campingtur, så trenger vi ikke vogn med masse sengeplasser, slik som før da vi dro med 4 unger. Valgte ei med dobbeltseng. Skal bli godt å slippe styret med å re opp hver gang man legger seg/står opp. Hvis alt går etter planen, blir det snart en liten tur til Haparanda og Ikea.


Skogens gull, multa, modnes for tida. Har vært to turer på myra, så nå er julens multekrem sikra. Nå venter vi på at blåbæra skal modnes her nord.
Ellers så beiser vi huset, det trengtes virkelig.
I dag skal vi i barndåp. Yngstejenta vår er fadder. Faren til dåpsbarnet var hennes fadder da han var 16 år, og jeg bar han til dåpen da jeg var 20, så fadderskapet går i arv. Har bakt vannbakkelskringle til anledningen.

5 comments:

Cilla said...

Fin campingvogn! Glemte jo å se på den da eg va innom sist.
Skulle gjerne hatt et styke av den vannbakkelsen..namm!
Ha det fint i barnedåp!

medina said...

Gratulerer med ny vogn!

Living White said...

Så artig at flere enn meg har hatt vannbakels på menyen i dag. Din så jo rå god ut:) Jeg skal i allefall lage sånt oftere...Noe så enkelt og godt...

Lemi said...

får æ være med?? ;)

Silje said...

Den vannbakkelskringla di e bære NYDELIG!!!:) Håpe den kjem på borde i neste bursdag og,hehe. D e vel den i september:) Gratulere me ny vogn!Og de gulle du fant, så væældi fristaness ut!Finnes ingen bedre bær enn molte!:)