Monday, May 26, 2008

På strikkepinnene


Det har vært lite å vise til på hobbyfronten ei stund, men fant ut at jeg måtte ha et lite strikketøy mellom hendene. Strikker en omslagsjakke til baby. Oppskriften fant jeg i Familiens idebok som kom ut til jul. Jeg strikker den i Trysil babygarn, men har endra litt på mønsteret. Istedet for blondekant nederst, har jeg valgt en taggekant, syns det ble like fint.

5 comments:

Anonymous said...

I'm korean boy. and I need some donation. if you interested to help me, please visit this blog. Thanks a lot. http://saenalovesclark.blogspot.com/

kreaLIV said...

Så nydelig dette blir da, kjekt med omslag.
Jeg vil takke deg så mye for awarden du ga meg, alltid flott med en premie/belønning..syns det er så koselig med blogging, og andre gir meg så masse inspirasjon...men det er den tiden da..skulle gjerne sendt denne awarden til andre kreative bloggere, det fins jo tusen av de der ute. Hjertelig takk iallefall, det varmer et hobbyhjerte. Ønsker deg ei fin uke.

Berit i sømrommet said...

Hei.
Takk for koselig kommentar på bloggen min. Måtte inn å titte på bloggen din da vettu... KJEMPEFINE babysko og de babyluene var jo bare nydelig. Du strikker mye fint :o)

medina said...

Den var kjempefin. Blir spennende å se den ferdig.

Silje said...

Den så flott ut, glede mæ t å se den ferdi:))
Har endeli kommen mæ t å oppdatert litt på bloggen min, mamma va sjitlei av 17mai flagge mett,hehe