Sunday, May 4, 2008

BeBe`s Babybooties
Her er litt av min babysokk-produksjon. Er du interessert i å kjøpe, kan du ta kontakt med meg på e-post (adr. står til høyre i bloggen).

10 comments:

Lene said...

produktiv på strikkefronten ser æ!
tenkte på en ting.. e du me på no messer av no slag, og i såfall korsn? tnkte hive meg me på nokka, kan jo ikke bruke alt æ hekle sjøl vettu...

Lene said...

prøvde å få selge di i fjellet, men va å seint ute på året mente ho som bestemme sånt, så må ta kontakt igjen t høsten.. så ska no sende ho en mail når d bynne å bli kaldt i været ;o) visste ikke at d kosta så mye å være me.. d va jo dumt, morsomt hadde d sikkert vært..

klem

chatrine said...

Gurimalla så skjønne!!!
Hadde jeg hatt en baby her så skulle jeg hatt et par sånne! Men det spørs om datteren (eller sønnen) min ville hatt de;) (10 og 17år...)
Ikke har vi noen sånne små i familien heller...
Men helt nydelige var de!
Ser du har fått shoppet litt i helgen! Da kan du ikke ungått å se med på "hode" i hagen med spade og rake;) For her har det vært jobbing fra morgen til kveld! Synd regnet kom, men likevell bra for meg siden jeg venter på at disse gressfrøene skal spire;)

Ha en kjempefin dag!
Klem fra chatrine:)

Anonymous said...

Nydelige babysokker du strikker. Skulle hatt noen som kunne bruke dem så skulle jeg kjøpt av deg.

Hilsen Solveig

HeiGrim-Frupigalopp said...

Flotte bebissokker, koselig med ministrikk! Er i fjellet ennå, men til fots og på sykkel, abstinensen ble ikke så stor som forventet, godt å trimme både i snøfokk og solskinn. Maimåneden er jo slik den pleier å være, men sola kommer nok og varmer oss frosne nordboere! Kos deg med vårdagene framover!

chatrine said...

Ja uff det pinseværet, ikke noe å skryte av akkurat...

Så du må nu ha en fin søndag likevell, inne;)...

Klem fra chatrine:)

cilla's blogg said...

Dem e så søt de babysokkan:) Nesten som man får lyst på en til bare for å kunne få ta på dem nåkka så fint:)

Steinbokkjen ;o) said...

Åååå så søøøøte dei sokkane va då! Så super blog du har med masse fine bilde og flott produksjon! Kooooz deg ;o)

medina said...

Nydelige babysokker.
Satser på at det blir flere barnebarn, så du må ikke selge alle :)

Living White said...

Tusen takk for en superhyggelig kommentar i bloggen:) Morro å se nye navn i kommentarene, blir som å gi nytt blod til bloggen det:)

For noen søte babysokker du hadde, hadde jeg hatt ei så lita ei nå hadde jeg garrantert kjøpt ett par av deg, men pr i dag har jeg ingen forplantningplaner....(må først finne en mann)

Måtte smile av kommentaren din ang Nordlys. Jeg jobber i Nordlys jeg, men kan jo tipse dem selv om jeg jobber der:) Jeg skal tipse deg om jeg tipser dem så du får lest og sett:) Artig