Friday, May 30, 2008

Helg igjen


Har ikke hatt den store bloggelysten den siste tida. Nå er det bare ei uke igjen til denne unge dama skal konfirmeres. Så det planlegges og bakes og styres fram mot den store dagen. Dette er vår fjerde og siste konfirmant, yngstejenta på 14 år. Kakebunner er bakt og fryst ned, stor marsipankake bestilt, blomsterdekorasjoner likedan. Bunadsølvet må pusses, duker og festklærne skal vaskes og strykes. Jeg var så heldig å vinne ei hjemmelaga kransekake her om dagen, så den er i boks! :o)Ellers så har vi fått litt bedre vær her nord. Det ble såpass tørrvær at mannen har fått smurt verandadekket og plattingen. Som dere ser, så er det ikke mye grønt på plenen som skimtes utenfor rekkverket.Stemorsblomstene og geraniumene må fortsatt være innomhus og vente på litt mer varme.
I morgen får vi besøk av bestemor sin tre gull, lenge siden de har vært her på helgebesøk no. Da skal de hoppe på trampolina med store- og lilletante, og leke i den gamle sandkassa som mammaen også lekte i da ho var lita.


Mine kollegaer er i Oslo denne helga på såkalt studietur - selv valgte jeg å bli heime p.g.a. konfirmasjonsforberedelser. Men når jeg ser det gode været de har der sør, så er det nesten så jeg angrer. På mandag får jeg vel høre hvor flott de har hatt det. Men, men, nå er det for sent å angre.

Tilslutt vil jeg ønske ei god helg til dere alle!

6 comments:

MeyBiMe said...

Takker for hyggelig kommentar i bloggen min :-)
Lykke til med komfirmasjonen!!!
En nydelig komfirmant du viser.
Ser du er en kreativ strikker, Så søte disse barnesokkene var!
Ha en fin helg :-)

medina said...

Det var ei fin konfirmasjonsjente! Regner med at dere har kost dere med ungan i helga. :)

Silje said...

Va en del røde kryss lenger opp, håpe vi snart får se bildan :)

chatrine said...

Heihei!
Her har du masse å styre med ja!
Men nå skal det være go-vær hele uka, så du må nu passe på å være litt ute i solen også:)

Så nydelig jakke du strikker! Koselig disse babyklærne. Har ikke noen så små i familien nå, så det blir lite strikk av den sorten.

Ha en finfin uke!
Klem fra chatrine:)

Silje said...

Good helg!:)
Lykke lykke til med konfirmasjonen!!:)

Lille said...

Lykke til med konfirmasjonen! Ligger en hilsen til deg i bloggen min.