Wednesday, May 19, 2010

Helgebilda

Her kommer en liten rapport fra langhelga. Siden det var meldt et fantastisk vær i nord, tok vi oss en campingtur. Vi tok laust med campingbilen på torsdag (Kristi himmelfartsdag), og var heime igjen søndag. Vi starta på Senja, tok ferga fra Botnhamn over til Brensholmen på Kvaløya, var innom Sommarøy, Hillesøy, Ringvassøy og Tromsø. 6 øyer tilsammen. Etter ei overnatting på Tromsdalen camping + litt shopping i byen, dro vi samme veien tilbake. Kosa oss en hel dag ved Rystraumen på Kvaløya, før vi kjørte til vakre Sommarøy og ble et par dager. Siden været var så fantastisk hele helga til ende, så ble 17.mai feira på hytta (for første gang).

Første bilde er fra Sommarøy. På hyttene i bakgrunnen bodde 71 gr.nord-gjengen da de var i området. Sånne hvite strender er det rundt hele øya.

De neste fire bildene er fra Rystraumen, et flott utfartsområde med gode fiskemuligheter. Herfra har jeg gode barndomsminna fra da jeg bodde i Tromsø. 

De siste 6 bildene er fra rasteplassen vår ved Sommarøy. Bildene får tale for seg, vet bare at jeg må tilbake en sommerdag.

Tilslutt 17.mai-feiring på hytta. Penklærne var bytta ut med bikini. 

3 comments:

Grynet said...

Du verden for en koselig blogg du har:) Jeg kommer nok til å fortsette å følge med på bloggen din:) Håper det går greit at jeg legger deg til som følger av bloggen?

Ha en fin onsdag:)

AnKa said...

Å kan tenke meg at dokker har hadd en flott tur. Tenk så flott vi har hadd det her nord.
Nydelige bilda du har tatt, i et flott landskap.
Ønske deg ei fortstt flott uke:)

Wenche`s Sysler said...

En fantastisk flott tur dere har hatt!Flott å bruke så gode varme dager på tur!
Sommarøya skulle jeg gjerne sett.Har bare hørt at det er så fint der.
Nydelige bilder!
Og den solnedgangen var vakker!