Friday, February 12, 2010

Retrostoff - hva er det?

Jeg var på dagstur til Tromsø i dag, og da stakk jeg innom den bittelille stoffbutikken i Storgata. Syns ikke de har særlig spennede stoffer, men litt bedre utvalg av tilbehør. Jeg kjøpte noen knapper, og spurte i samme slengen om de hadde retrostoffer. Hun bak disken såg på meg, og spurte med himlende øyne: "RETRO, hva i all verden er det?" Jeg prøvde å forklare, og da presterte hun bl.a. å si: "Nei, vi ser oss ikke bakover, vi er da tross alt i 2010!", og så lo hun og syns hun hadde sagt noe veldig morsomt. Og det sa hun, som ikke engang har betalingsterminal, bare kontantkjøp! Ikke mye å skryte av når det gjelder å følge med i tida der, nei! Det har faktisk hendt at jeg har måttet gå uten å få kjøpt noe der, når jeg ikke har hatt kontanter. Attpåtil syns jeg ikke man skal argumentere sånn med kundene, de vet nok ikke at kunden alltid har rett! Ja, ja, skal prøve å riste av meg irritasjonen (og se framover, he, he!).

God morsdags-, fastelavens- og valentinhelg til dere alle!:)


Mitt aller første lappeteppe, det sydde jeg på slutten av 70-tallet. Oppdaga det i boden her om dagen, hadde nesten glømt at det fantes. Det må man vel kalle et ekte retroteppe!

Knapper fra nevnte butikk.

4 comments:

Lemi said...

hei hei... ska nok på loppemarked, om formen hold, og om æ slepp å ha me meg ungan...

den butikken har æ aldri likt, syns dem så jobbe der e ufyselig og lite kundevennlig, og så e d d me at dem kun tar kontant.. slitsomt...
flott ekte retroteppe du hadde der, ska snaaart dykke ned i stoffan mine å sy litt forskjellig lappegreier t bebisen, d glede æ meg t ;)

ha en fin kveld og ei fin helg om vi kje treffes på loppis ;)

AnKa said...

Fikk meg en god latter når eg leste innlegget om butikken i storgata i byen. E vel en butikk eg sjelden e innom....
Ønske deg en flott morsdag, valentines og fastelavens i morra.

LiSa said...

Ja man kan oppleve mye rart av å dra rundt på butikker. Å i dag e det stakkar ikkje mange som huske på at kunden alltid har rett, og som følg med på ka som e populært...

Ha en fin morsdag, valentines og fastelaven i mårra!

Silje said...

Må være morsomt å finne igjen sånne gamle saker man har laget:) Det var forøvrig kjempefint!:) Ser det er mye sjel i det:)

Ha en fin morsdag, valentine og fastelaven:))