Thursday, April 23, 2009

Pelargonium og heklerier

Må vise fram min nye pelargonium. På blomsterbutikken sa de at den het jernpelargonium. Men da jeg søkte på nettet, fikk jeg ingen treff på navnet. Kanskje jeg rett og slett hørte feil? Mamma sier de ble kalt krusgeranium, men den kan jo sikkert ha flere navn. Nå har jeg satt avleggere i vann, både av den nye og de jeg fikk til å overvintre. Det blir spennende å se om jeg får de til å røte seg, som vi sier.
Det går sakte framover med hekleteppet, til nå har jeg laga 47 lapper. Syns det er greit å sy de sammen etterhvert, så kan jeg glede meg over teppet etterhvert som det vokser. Jeg har allerede prøvd det ut i middagsluren, det varmet godt.Vår syke femtenåring har endelig fått en diagnose, hun har kyssesyken. Hun fikk jo først antibiotika mot halsbetennelsen, men ble bare mer syk. Etter tre legebesøk, fikk vi bekrefta det vi hadde antatt. Heldigvis er hun på bedringens veg, men har enda fryktelig vondt i halsen. I tillegg har hun fått masse utslett, sikkert en reaksjon mot antibiotikaen. Ikke så greit å bli syk nå når det nærmer seg eksamen og skoletur.

5 comments:

medina said...

veldi flink og hekle
super flink
vi ønsker at vi var like flink og
hekle hilsen ho amalie og ho kiss

Elisabeth said...

Hei. Jeg er hun kakedama du fant bloggen til. Du må hilse Silje-kakebakeren og si at jeg er STUM av beundring. Hvordan i all verden klarer man å bake slike kaker? Hvor får man insprasjonen fra? Fint hekleteppe forresten. Holder selv på med et lappeteppe til sønnen min, men jeg har ikke kommet så langt som deg. God helg!

Som dagene går said...

Hekleteppet ditt blir/er veldig fint. Liker fargene. Fin blomst du hadde. Mamma kalte blomsten krusgranium (pelargonia). Jerngaranium trodde jeg var den vanlige typen som vi også bruker ute i hagen.
Ha en fin helg

Silje said...

Må si det var litt av et teppe du har begutt deg utpå!! For et arbeid, men gud så flott!!!:)

chatrine said...

Lappeteppet blir knallfint!
Og en søt blomst også må jeg si. Fikk litt vårfølelse av den:)

Go bedring til den syke, kyssesyka er slett ikke noe gøy:(

Finfin søndag ellers til dere!
Klem fra Chatrine:)