Sunday, March 9, 2008

Litt av hvertNår man bor ute på bygda og har ungdommer i huset, blir det ganske mye kjøring til diverse aktiviteter. I går var det en slik travel dag. Først levering av ungdommene + kake til kakelotteri, imens tok jeg meg en tur på bruktbutikken - og så videre til et loppemarked. Ingen stor fangst, men jeg kjøpte en lysestake i fattigmannsølv til 15 kr. Så vidt jeg oppdaga den, for den var pynta med en fæl lysmansjett. Etter loppemarkedet, var det bare å kjøre tilbake og hente ungdommene som skulle videre til alpinanlegget noen kilometer unna. Venta i skikafeen et par timer, og så rett heim og pynte en kake som jeg hadde lovet mamma. Så vidt jeg fikk den pynta til gjestene hennes kom, det ble litt stress på slutten. Så i dag har jeg bare roet ned inne med strikketøy og blogglesing. Har strikka ferdig ei lue til, den ble godtatt av mottakeren. Far i huset har servert elgskav, nydelig.


4 comments:

chatrine said...

Heisann!
Søt lue!
Hørtes ut som en travel tid ja... Hos meg er barna på ferie sørafor, og det er "muse-stille" i huset, og hva skjer... jo jeg ble bare så slapp, at denne helgen fikk jeg altså ikke gjort mye. Er det ikke typisk... Men nå skal jeg ta meg sammen og i allefall få vasket huset skikkelig til påsken. Siden jeg nå bare skal være hjemme, og strikke;)
Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Mita`s hjørne said...

Kjempeflott lure...
Ingen fare for at det gror spindelvev på bilen her heller...

Ønsker deg ei GOD PÅSKE...

Lene said...

hei hei og takk for besøket! alltid hyggelig me nytt besøk! å selvfølgelig e d greit t du legg meg t1 legg deg t og, så kan æ komme innom deg å ta en nærmere titt senere ;O)

Lene said...

må si at æ e veeldig nysgjerrig på kæm du e? ser du e ifra nærområdet og e mye i skikafeen.. d e min mann som styre den, han høye kjekke i kafeen ;)