Wednesday, February 6, 2008

Babysokker og spissluerFor ei tid tilbake var det babyrush i familien. Da strikka jeg masse babysokker og spissluer, også kalt pixieluer. Da jeg først var i gang, var jeg ikke til å stoppe, så nå har jeg masse på lager. Noe blir jeg nok kvitt, for til våren blir jeg gammeltante atter igjen. Modell er dukken Amanda, som jeg kjøpte for under 50 kr på bruktbutikk. Den kan både prate, le og sove, og er blitt yndlingsdukken til barnebarna når de er på besøk.

14 comments:

AnBe said...

Å, hvor nusselig - blei nesten
"bansjuk" igjen !
AnBe

medina said...

Imponerende!!

Silje said...

Gud, du e så flink!:)
De lilla sokkan e d Tora som e i besittelse av;) Dem e nydelig!!!!

Silje said...

Du atte... du har ikkje igjen av de rosa, lilla eller kvite huen som du vil selge......???
om dem passe Tora da, men ho har så lite hau at d trur æ den gjør....

Silje said...

Å en ainna ting... ser at d kun e registrerte brukera her på blogspot som kan kommentere tingan dine. Vesst du vil at fleire skal kunne kommentere, kan du gå inn på innstillinger og kommentarer og ordne på d:))

Silje said...

Ja, kan du ikkje gjøre d:) Så vesst d passe så kan æ bære je ho H pengan, så ho kan viderebringe! Vi ska vel forsåvidt i samme bursdag i huse der om ikkje så ailt førr lenge å:)

Anonymous said...

Åh...d der va no med d finaste æ har sett. Kor finn æ mønster til spisslue og de nydelige sokkene? Vi du dele?
Narvik

BeBe`s blogg said...

Til anonym fra Narvik: Fint at du likte det jeg hadde laga. Sokkene har jeg bare laga uten oppskrift, tok utgangspunkt i noen jeg hadde fått i gave en gang. Men oppskrift på spisslua har jeg funnet hos: mimounashobby.sprayblogg. Lykke til med strikkinga.

Anonymous said...

Takker. Skal prøve meg på no lignende..

Hege said...

Måtte bare innom å se op sokkene igjen ;)

Skrapkaka said...

Så søte sokkene var da! Og de spiss-luene er kjempetøffe:D Likte fargene du har brukt også:) Må nok strikke noe slikt jeg også nå tror jeg:D

Takk for titten. Her kommer jeg nok innom flere ganger:D

Annicen

Lille said...

Måtte innom igjen...forsker stadig på mønstret på sokkene..

Therese said...

Heisann.
Du skriver at du har mange til overs... Er interessert i et hvitt par med rosa detaljer, stroppen over foten og knapp. Har du flere av de? Min mail er th.iren@online.no
Therese

Anna-Maylén said...

Så mye fint du har!! De sokkene er de fineste jeg har sett av babysokker! :) Hvis du vil selge mønsteret til de, så må du være så snill å gi beskjed, for er veeeldig interessert ;)

Ha en fin dag!