Thursday, June 7, 2012

Sommerbluse

Jeg har endelig sydd noe til meg selv. Sydde masse klær både til meg og ungene da de var små, men nå er det mange år siden sist. Denne blusen er sydd etter mønster fra boka Made by me, (sybloggernes egne oppskrifter), og mønsteret heter Jippi-Romantica-Oh-Yes-blusen. Stoffet kjøpte jeg for 50 kr i en vintagebutikk på Grunerløkka, og det ble akkurat nok til en bluse. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal sette strikk i ermene og nede. Den hvite sløyfen er min egen ide, og gjør at blusen blir litt pynta (kanskje for pynta for meg - får tenke litt over om den skal få bli). Tror også det hadde gjort seg med ei hvit stoffrose til pynt. For at blusen skulle passe meg, forlenga jeg mønsteret med 10 cm i lengden, og økte ellers alle mønsterdelene med 3 cm (inkl. sømrom). 
4 comments:

Memories said...

Stilig!

Vanella said...

Så søt sommerbluse! Det er lenge siden jeg har sydd til meg selv. Men kanskje jeg burde prøve. takk for tipset om mønster!

Ha en fin helg!

medina said...

Den var fin:)

Lemi said...

Heihei! Takk for besøket! Æ har allerede kjolemønsteret til unga, fra boka "barn igjen". De kjolene æ sydde før 17.mai e fra den boka. :) no ba d på tide med no klær t meg sjøl :) og d blir nok flere kjoler.
Ha en finfin st.hanshelg du og!