Wednesday, February 9, 2011

Teppe til Nepal

Her om dagen leste jeg i denne bloggen om innsamling av lappetepper til nyfødte på et sykehus i Nepal, og tente straks på ideen. Så nå er jeg i full sving med strikkepinnene. Du kan lese mer om prosjektet her. Du velger selv om du vil strikke/hekle en lapp eller flere - lage remser eller ett helt teppe. Lappene skal være av ull, 15x15 cm, og det ferdige teppet ca. 1x1 meter. De vil gjerne ha fargerike tepper, helst ikke helt hvite, da dette er sorgens farge i Nepal. Min plan er å lage ett helt teppe, får se hvor langt jeg kommer. Syr lappene sammen etterhvert, så blir det ikke så mye festing av garnender tilslutt. Syns det er et veldig givende strikkeprosjekt, og oppfordrer mine lesere om å bli med på dette.

Jeg strikker mine lapper litt forskjellig, noen rillestrikket, noen i perlestrikk og noen med hullmønster. Blir ikke så fort lei da, og så blir jo resultatet litt spennende også.  

2 comments:

kreaLIV said...

Så flink du er. SuperFlott teppe du lager. Her kan man jo få prøve ut noen nye teknikker og mønster. Lykke til

Guro said...

Så bra at du også blogger om prosjektet! Det er så fint å sette seg ned med teppet synes jeg, jeg får en så god følelse av å lage det Ü Tusen takk for at du linker til bloggen min, kjempekoselig!
Og den lille dukka over her var skikkelig herlig! Den likte jeg veldig godt.
Ha en god dag!