Friday, August 13, 2010

Sommeren 2010

Her kommer en liten ferierapport. Vi reiste sørover med bobilen gjennom Norge. Da vi hadde kommet så langt som til Jessheim, og hadde vært på familiebesøk der, fant vi ut at vi skulle dra over til Sverige. Endte opp i Stockholm hvor vi ble ei hel uke. En flott by, som jeg gjerne besøker igjen. Så rullet vi heimover gjennom Sverige og til slutt Finland. Var innom 4 IKEA-butikker i ferien. I Trondheim, Stockholm (verdens største), Sundsvall og Haparanda. Og tenk, vi kom heim uten et eneste møbel! Men litt småtteri ble selvfølgelig med heim. 

Etter at vi kom heim har vi passa alle barnebarna ei hel uke mens foreldrene var i New York. Sammen med ungene var vi på fjellet, på Tromsøtur og på hytta på Senja. Tromsøturen var i følge med nest yngste datter som skal studere der. Hun var så heldig å få seg studentleilighet, og dermed måtte vi jo hjelpe til med flytting. 

No gjenstår bare tur til Warszawa i Polen i slutten av august, da skal nesten hele familien dit i bryllup. 

4 comments:

medina said...

Dere har fått mye ut av sommeren syns jeg. Fine bilder.
(ingenting fra IKEA???):)

Heidi said...

litt smårusk i en papirpose, det var hva jeg fikk med meg fra IKEA hihi...å vi kjørte en DIGER varebil med masse plass! Kos deg med sensommeren, det skal jeg!

Grynet said...

Ser ut som dere har hatt en fin ferie:) Fine bilder. Jeg ønsker deg en fin mandag.

AnKa said...

Ingen møbler fra IKEA, og du var innom 4 stk butikker????? ER det mulig???;)
Skjønner at dere har hatt en flott ferie.
Og dere får sikkert en flott tur til Warszawa.
Ønsker deg ei flott uke.