Monday, November 23, 2009

Adventskalender

Da jeg var innom bloggen Pickles, og såg den flotte adventskalenderen deres, fant jeg ut at jeg skulle vise dere min gamle kalender. Den var i utgangspunktet et julebilde som jeg laga i min pure ungdom, (på 70-tallet). Da vi fikk barn i huset, ble den gjort om til pakkekalender ved at jeg sydde på ringer. Det er bare de to eldste som har brukt denne kalenderen, de yngste fikk broderte kalendere fra bestemora. Etter alle disse årene har den nok sett sine beste dager. Ser at det er et par flekker på den, det er nok spor etter svett sjokolade som har hengt der.
6 comments:

Lemi said...

den va jo kjempefin!! i hadde ei treplate kled me filt, og limt 24 små fyrstikkesker på, som vi va heile 3 (TRE!) stk som delte.. utrulig kor mye rart mamma klarte å trykke inn i di små esken... synd den ble kasta når vi ble fire og mamma sydde ny, hadde vært artig å tatt vare på...

Som dagene går said...

Denne kalenderen er et flott minne. Nisseparet er jo riktig flott. Kan huske at barna våre også hadde sånn fyrstikkeske-kalender med påklistra pynt eller utklpp fra julekort/glansbilder. Så ble det andre varianter som ikke er tatt vare på.

AnKa said...

Flott advendtskaldender, koselig med gamle ting man har laga selv;) hihi vi er jo ikke gamle da!!!;)
Og takk for hyggelig kommentar i bloggen min.'
Ønsker deg ei flott uke

kreaLIV said...

Koselig kalender! Du ska bære herme etter gaveposen min (her deler vi ideer)tenkte den kunne være koselig med små adventspakker i når lillesnuppa te mormor kjem på besøk. Ønsker deg ei fin uke

medina said...

Så fin den var. Jeg har noe lignende, skal blogge den når den henges opp. For opp skal den.

Heidi said...

Så koselig kalender! Har også liggende en som jeg laga da eldste va baby, Landhandel fra Panduro, fra 1988. Koselig å ha, må kanskje hente den fram i adventa sjøl om det er slutt på den tida med adventspakka.
Kos deg i novemberlyset tross mørketid!