Sunday, December 26, 2010

Glimt fra mitt julehus

Her i huset er det full avslapning før det braker løs, og (nesten) hele flokken vår kommer til middag. Og i morgen skal vi ha familietreff i Grendehuset. I alle år, så lenge mine svigerforeldre klarte det, og familien ikke var så stor, møttes vi hos dem. Men med 5 sønner som etterhvert har fått egne familier, så måtte vi ha bedre plass. Nå har vi gått over til leid lokale med god plass til alle de små som er kommet til. 

Disse bildene er fra julaften.

Friday, December 17, 2010

Kun dager igjen

Nå nærmer jula seg med stormskritt. Her i huset har vi fått heim studentene våre fra Tromsø, og eldste datter venter sin sjømann heim etter mange uker ved Afrikas kyst. Godt å få samla sine! Men sønnen vår er bare heime i helga, han skal jobbe på Hurtigruta i jula. Faktisk blir vi bare seks stk. her på julaften, siden vår eldste feirer med mann og barn i eget hus i år. 

God adventshelg til dere alle! Og husk; ikke slit dere helt ut, for en ting er sikkert, jul blir det i år også selv om ikke alt er helt på stell!

Monday, December 13, 2010

Nytt til samlinga mi

Kjøpte  2 gamle julelysestaker i tre til samlinga mi da vi var i Tromsø i helga. Må alltid innom Fretex og bruktbutikken når jeg er i byen. Soppbildet fikk også bli med hjem. 

Thursday, December 9, 2010

Bella og Bolla

Disse to søte små har vi hatt i huset siden i vår. Nå er stakkars lille Bolla med de nydelige sorte perleøynene, blitt syk. Hun har en stor kul på halsen. Både veterinær og de på dyrebutikken sier at mus ofte får kuler, og at små mus bare har ei levetid på ca. 1-1,5 år. Syns det er så trasig, er jo blitt glad i de små gnagerne, selv om vi var skeptiske da tenåringen kom heim med de uten vår tillatelse. 

Monday, December 6, 2010

Adventsstemning

Noen stemningsbilda fra heimen. De tovede blånissene ble laga av de yngste i huset da de gikk på barneskolen. (Det begynner å bli lenge siden no). Ho mor er glad i hjemmelaga julepynt med sjel:)

Friday, December 3, 2010

Adventstid

Mine adventsvinduer mot veien.

For tida er det mildvær her nord. Det gikk fra -24 grader her om dagen og rett over til plussgrader og holkeføre. Det er vel dette som kalles kakelinna?

God helg til alle som titter innom. Selv skal jeg på julebord, gleder meg til mye god julemat:)