Thursday, January 31, 2008

Venter på gjestene


Synes dette bildet er så koselig. Det er de yngste jentene + 2 av barnebarna som titter ut av vinduet og venter på gjestene, (da jeg nylig feira bursdag).

Gammelmonsen


Putte begynner å bli en aldrende katt, men han holder seg godt. Vet ikke om han er ekte skogkatt, men han er veldig langhåret - til og med i ørene. Han er kastrert og liker best å ligge inne.

Tuesday, January 29, 2008

Høyt henger de og søte er de ....


Et lite sommerminne - bestemorongan som turna på oldemors tørkestativ.

Monday, January 28, 2008

Heklet og strikket



I bloggverden finner jeg masse inspirasjon, og mange kjekke bloggdamer lar oss ta del i oppskriftene sine. Jeg fikk lyst på rødt sjal og lue til min sorte vinterjakke. Søkte rundt på bloggene, og vips, så hadde jeg funnet oppskrift på både lue og sjal. Yngstejenta sto modell mens jeg tok bildet.

Sunday, January 27, 2008

Det snør, det snør .......

Endelig er snøen kommet her nord. Til stor glede for de skiglade, og ikke minst for ungene som endelig kan boltre seg ute i snøen.

Mine siste syprosjekter



Den brune veska sydde jeg i høst. Den er sydd av en liten "retro" gardin fra syttitallet som jeg kjøpte på loppemarked. Bruker den som arbeidsveske. Marimekko-veska har jeg nettopp sydd, ble godt fornøyd med resultatet. Mønstrene på veskene har jeg funnet på selv. Den brune er bare foret, mens den andre er avstivet med vatt og foret. Inni har jeg små lommer.


Flott utsikt fra fjellet vårt. Bildet ble tatt sommeren-07.

Ny i bloggverden

Dette er mitt første innlegg i min ferske nyoppstarta blogg. Det skal bli spennende å se om jeg får dette til. Jeg er glad i håndarbeid og innredning, og i bloggen ønsker jeg etter hvert å legge ut bilder av det jeg lager.